Перемир'я в зоні антитерористичної операції на Донбасі цієї ночі знову не настало. Бойовики продовжили провокативні обстріли по українських позиціях та населених пунктах. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

На Донецькому напрямку під вогонь з гранатометів і 82-міліметрових мінометів шість разів потрапило селище Піски. А о 23:35 по цьому ж населеному пункту бойовики били і зі 120-міліметрових мінометів.

Також, о 2:30 ночі поблизу селища Опитне бійці АТО виявили розвідувально-диверсійну групу противника, яка намагалася пройти углиб української території. Зав'язався бій, в ході якого ворог був змушений відійти. За добу це вже друга невдала спроба бойовиків обійти позиції сил АТО поблизу Опитного.

На Маріупольському напрямку з 21:30 до 22:20 бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї і 120-міліметрових мінометів по селищу Широкине. На інших напрямках за ніч обстрілів не було. Загалом, з восьмої вечора 20 березня до опівночі бойовики чотири рази вели вогонь по позиціях сил АТО. Ще п'ять випадків порушення режиму тиші зафіксовано з опівночі до сьомої ранку суботи.