Терористичні війська перекидають свою бойову техніку та живу силу під Іловайськ та Старобешево. Загалом, по південному маршруту Донецька бойовики поповнили свої запаси 11 одиницями броньованої техніки, - пише у мережі координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

По словах координатора, продовжується перекидання по «південному маршруту» (Іловайськ і Старобешево) матеріально-технічних ресурсів, а також живої сили і бойової техніки для зосереджених в Донецьку і південніше даного населеного пункту формувань російсько-терористичних військ. 

«На ділянку південь від Донецька протягом останніх 3-х діб здійснена перекидання окремої бронегрупи бойовиків (11 одиниць броньованої техніки, включаючи 5 танків)», - зазначає Тимчук.

Нагадаємо, терористичні війська продовжували вести про вокативні обстріли в зоні АТО в ніч із 20 на 21 березня. Найбільш напруженою залишається ситуація на Донецькому (селище Піски) та Маріупольському (селище Широкине) напрямках. 

Раніше повідомлялось, що проросійські терористичні війська протягом ночі із 20 на 21 березня 9 разів обстріляли позиції ЗСУ в зоні АТО. Найбільш активно противник обстрілював на Марупольському напрямку селище Широкине.