Правоохоронці розглядають кілька версій вбивства волинського співробітника СБУ в Волновасі. Основною версією є те, що правоохоронець перешкоджав контрабанді.

Про це повідомив заступник керівника міліції Донецької області Ілля Ківа. Новину передає «Преса України».

У Міністерстві внутрішніх справ розглядають кілька версій розстрілу СБУшника у Волновасі. Перша версія - вбили за те, що він запобігав можливості перевезення контрабандного товару в зоні АТО.

«На сьогоднішній день основна версія - це те, що проходила операція з виявлення і припинення контрабанди через волноваський блокпост. За існуючою інформацією, були затримані автомашини. За однією з версій - контрабандисти блокували міліціонерів і працівників Служби безпеки. Стався конфлікт, у ході якого і загинув співробітник СБУ», - зазначив правоохоронець.

Також Ілля Ківа повідомив, що підозрюваних у вбивстві осіб уже встановлено та частину з них затримано.

«Ведуться слідчо-оперативні дії щодо можливих учасників даного правопорушення», - додав заступник керівника міліції Донецької області.

Нагадаємо, вчора вранці, 21 березня, на одній із вулиць Волновахи, невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника СБУ. Потерпілий від отриманих поранень помер у машині швидкої допомоги