Правоохоронці прокоментували інцидент, що трапився ввечері 21 березня у центрі Нововолинська. Після затримання трьох молодиків спільним патрулем нацгвардійців та міліції, спецавтомобіль силовиків заблокувала юрба. В бік правоохоронців полетіли скляні пляшки. Поцілили навіть у заступника начальника міськвідділу, - повідомляє Нововолинськ діловий.

Масові заворушення в центрі міста прокоментував заступник начальника нововолинської міліції В'ячеслав Мартинюк. Як каже Мартинюк, у порівнянні із ситуацією на Сході, звідки прибув не так давно, то сущі дрібниці. Хоча міліціонер зі стажем не очікував такого нерозуміння та протистояння з боку молоді в Нововолинську.

Більше деталей про затримання правопорушників вдалося дізнатися від самих нацгвардійців та очевидців події. 

ЗАВОРУШЕННЯ У ЦЕНТРІ НОВОВОЛИНСЬКА. ТОЧКА ЗОРУ МІЛІЦІЇ

В процесі розмови із силовиками з'ясувалося, що вони мали повне право діяти значно жорсткіше стосовно бунтарів. Одначе свідомо прийняли рішення йти виключно в сторону припинення конфлікту.

Хоча репортерам не повідомили імена та прізвища правопорушників, затримання яких призвело до скандальної потасовки, проте виданню стало відомо, що ці троє молодиків раніше мали проблеми із законом. Один із них - наркозалежний.