27-річному водію, який допустив ДТП, що призвела до загибелі п’ятьох людей, загрожує від 7 до 12 років в'язниці.

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

У МВС відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП у Львівській області, яка забрала життя п'ятьох людей.

«27-річному водію, який виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з бетонною конструкцією зупинки громадського транспорту може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі», - зазначила керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Галина Лемішко.

Також стало відомо, що всі п’ятеро загиблих були пасажирами авто «Fiat Doblo». Це були молоді люди віком від 19 до 35 років.

Окрім того, 27-річний водій та 16-річний пасажир із численними травмами доставлені у реанімаційне відділення Бродівської районної лікарні. Лікарі діагностували у водія тупу травму хребта, а у пасажира - закриту черепно-мозкову травму і перелом стегна.

«Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб)», - розповіли в ДАІ.

Нагадаємо, сьогодні, 28 березня, близько 7-ї години у селі Дуб’є Бродівського району Львівської області на автодорозі «Київ-Чоп» автомобіль «Fiat Doblo» влетів у зупинку громадського транспорту.