Вже вкотре на засідання Луцького міськвиконкому виноситься проект рішення про узаконення автомийки, яка розташована за адрескою вул. Ковельська, 128 в. Мало того, що вона працювала досить довгий період часу незаконно, то ще й має низьку скарг від мешканців будинків вул. Ковельської, розташованих неподалік. Лучани скаржаться на постійний шум, який триває усі 24 години.
Сьогодні, 1 квітня 2015 року, на розгляд виконавчого комітету Луцької міської ради знову запропонували проект щодо узаконення автомийки. За словами доповідача – начальника управління містобудування та архітектури Луцької міськради Леоніда Герасимюка, у міської влади немає інакшого виходу як узаконити автомийку, адже всі суди, зокрема, в позові про знесення незаконної споруди, підприємець Петро Радченко виграв.
Попереднього разу, коли Луцький виконавчий комітет розглядав питання узаконення автомийки, члени виконкому дуже різко висловились стосовно і її існування і до самого підприємця Радченко. Вони висловлювали наміри знести незаконно зведену частину споруди, та припинити її діяльність, аби інші лучани не думали, що можна збудувати гаражі, а потім в них узаконювати автомийку. Деякі мешканці будинків по вул. Ковельській, навіть розповіли про залякування Радченком лучан, аби ті припинили писати скарги до міськради.
Сьогодні ставлення членів виконкому до несумлінного підприємця несподівано змінилось на протилежне. Леонід Герасим’юк навіть зауважив, що у підприємця за час судів, та з’ясувань стосунків із силовими структурами з’явились проблеми із здоров’ям. Тож члени виконкому пошкодували Петра Радченко, та прийняли позитивне рішення переважною більшістю голосів.