Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про звільнення низки посадовців.

Зокрема, звільнити від 31 березня 2015 року Федора Кошеля з посади начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради за угодою сторін. Як зазначено у розпорядженні підставою для звільнення була заява Кошеля.

Тимчасово, до призначення начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради виконання обов'язків начальника управління охорони здоров'я покласти на заступника начальника цього управління Миколу Якимчука.

Також від 31 березня 2015 року звільнили Василя Артемчука з посади головного спеціаліста управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  Луцької міської ради з ініціативи працівника.

Звільнили Миколу Радя з посади заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  Луцької міської ради з ініціативи працівника.

Галину Колядич з посади начальника відділу бухгалтерського обліку і планування, головного бухгалтера департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради у зв’язку з досягненням відповідного віку, зазначеного у статті 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», з присвоєнням 8 (восьмого) рангу посадової особи місцевого самоврядування поза межами категорії.

Від 30 березня 2015 року звільнити Баранова Бориса Трохимовича з посади головного спеціаліста сектору зв'язку та інформаційних систем управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради з ініціативи працівника.

Олександра Ваврисевича звільнили відповідно до розпорядження міського голови від 20.01.2015 № 4-ра «Про внесення змін в штатні розписи виконавчих органів Луцької міської ради» відсторонити від обов’язків від 30 березня 2015 року Ваврисевича Олександра Володимировича з посади заступника начальника дозвільного центру департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради, державного адміністратора у зв’язку зі змінами в організації праці (п.1 ст.40 КЗпП України).

Також від 27 березня 2015 року звільнити  Бориса Сороку з посади радника міського голови з ініціативи працівника.