Сьогодні, 1 квітня, Волинь поховала ще одного Героя Василя Білітюка, - про це у мережі повідомляє Наталія Соколова.

«Сьогодні в Заболотті ховали айдарівця Білітюка Василя. Позивний «БІЛЛ»...
Провести в останню путь Героя приїхали бойові побратими з «Айдару», жителі Волинської області, волонтери, представники влади» - зазначає волонтерка.

«Приїхав і його друг, який бачив його перед смертю останнім (разом потрапили під артобстріл на трасі Новосвітлівка-Хрящувате під Луганськом 26 серпня) айдарівець «МОНАХ» - Василь Пелиш зі Старого Самбору, який був захоплений в полон.. втратив там правицю (вороги відрізали за зображення Символіки України). Він згадує Білла, як дуже веселого сміливця, вірного побратима з добрим характером» - додає вона.

«Людське море стояло на колінах... Не можна було втримати сліз.. Айдарівці та бійці 51 ОМБР дали останній залп зі зброї.. В могилу, разом із грудочкою землі, по бойовому поклали патрони((.
Під час поховання змінювалася погода- і дощ, і град, і сонце, і райдуга.. Василь не встиг одружитися і подарувати мамі онуків, тому за волинським звичаєм, сьогодні ділили його весільний каравай на кладовищі.
Доставити Героя додому допомогли волонтери з Дніпропетровська Дмитро і Люся з «Легіону Добра». Під час 7-ми місяців розшуку Василя поруч із сім’єю була несамовитий волонтер із Заболоття Наталя Круглій, яка була і розпорядником поховання..
Дякуємо мамі Героя пані Раїсі за виховання справжнього патріота нашої України.. Немає більшого горя як ховати свою дитину.. Мамочко... простіть..
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!» - йдеться в дописі Соколової.