Лучанин, який ще у 2005 році під час бійки смертельно вдарив незнайомця, лише у січні 2015 року постав перед судом.

Події розгорталися напередодні дня Святого Валентина у 2005 році, коли двоє чоловіків побилися у дворі будинку № 37, що по вулиці Гордіюк. Тоді, зловмисник вдарив свого суперника, від чого той впав і вдарився головою об кригу на асфальті. Через деякий час хлопець помер у лікарні від черепно-мозкової травми.

Убивцю не могли розшукати довгих 9 років і лише у 2014 році таки затримали і притягнули до відповідальності. Вже в січні цього року Луцький міськрайонний суд засудив обвинуваченого до 3 з половиною років позбавлення волі та зобов’язав сплатити 10 000 гривень моральної шкоди сім’ї загиблого.

Натомість потерпілі оскаржили вирок суду і просили призначити засудженому більш суворе покарання та стягнути з нього 80 000 гривень моральної шкоди.

Втім під час засідання в Апеляційному суді Волинської області прокурор заперечував проти задоволення апеляційної скарги потерпілих. І зрештою колегія суддів апеляційної палати ухвалила апеляцію потерпілих задовольнити частково та стягнути з обвинуваченого 40 000 моральної шкоди, а термін відбуття покарання лишити без змін.