Раніше судимий мешканець Луцька дуже емоційно відреагував на зауваження працівників патрульної служби стосовно порушення громадського порядку, дістав із кишені саморобний пістолет та зчинив у житловому мікрорайоні стрілянину.

Інцидент трапився у лютому минулого року близько 03:00 години ночі. Саме тоді у Луцьку була досить напружена ситуація пов’язана з Революцією Гідності. І волинські активісти разом з правоохоронцями взялися посилено патрулювати місто.

В один із таких днів патрульні натрапили на чоловіка, який розпивав спиртні напої у громадському місці. Правоохоронці зробили чоловіку зауваження, однак той без попередження дістав з кишені перероблений пістолет і шість разів вистрелив у патрульних.

В результаті цього хуліган прострелив ногу працівнику міліції та мобільний телефон громадському активісту. У ході слідства стало відомо, що зброю чоловік придбав у Києві у незнайомого чоловіка.

Таким чином, за таке свавілля чоловік проведе за гратами 3 роки 30 днів. Втім, вирок Луцького міськрайонного суду, він ще може оскаржити в апеляційному порядку.