Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний після матчу у Запоріжжі прокоментував його події:

- Ви поділяєте думку Анатолія Чанцева, який після матчу сказав, що «Металургу» пощастило?

- Так, «Волинь» більше атакувала, але реалізація в завершальній стадії атак привела до того, що деякі просто балувалися на полі. Я стояв і казав, що ми цю гру не виграємо, обов’язково хтось заб’є, якщо ми так халатно ставимося до моментів, які створювали.

- Маєте на увазі Бікфалві?

- Всіх. Що робив Мемешев – неподобство, Кобахідзе в перерві сказали: «Замикаєш подачі Бабатунде». Бабатунде три рази робив передачі – Кобахідзе нема. Ось такі ситуації.

- Ви незадоволені нічиєю?

- Можна сказати, що ні.

- «Волинь» в обороні зіграла цілком нормально, і гол пропустила нелогічний.

- Неправильно зіграла! Просто не так масово атакувало Запоріжжя. Захист припускався помилок. Парцванія не думав. Більш тактично грамотно зіграв Польовий, а Жуніч і Новак не зустрічали. Жуніч зіграв на чотири з мінусом, а Новак не відібрав жодного м’яча. Що це за захисник? Я з ним буду говорити, він так і не зрозумів. Манера «імітаційний відбір» приводить до того, що він повинен був зустрічати, а через те, що не зустрів, нам забили гол. Щось вичікує…

- Рішенням арбітра по пенальті задоволені?

- Якщо пенальті і фол останньої надії, то це явно червона картка. Чому ж жовта? Мабуть я правила не зрозумів. Окрім того, було ще дві руки. Але це такі моменти. Не хочу дії судді коментувати. Він багато свистів – це проблема всього українського футболу.

- Ви працювали в Запоріжжі. Чи був момент принциповості для вас в цьому матчі?

- Не було зовсім. Нормальний клуб, нормально команда, грали в звичайний футбол. Зустрівся з людьми з клубу вчора і сьогодні – все нормально. Ніяких амбіцій «щось, когось, за щось». Тут був нормальний колектив, я нормально тут працював, нормально пішов. Ніяких питань не виникало в цьому плані.

- Напередодні Великодня цей результат може якось зіпсувати вам настрій?

- Могло бути краще, але вже нічого не повернеш.