Призначення в органи виконавчої влади області тривають. Незабаром кадрові зміни торкнуться Турійського району. Днями в Кабінеті Міністрів України розглянули і погодили пропозицію щодо призначення Леоніда Марчанчина першим заступником голови Турійської районної державної адміністрації, - інформує прес-служба Волинської ОДА.

Кандидатуру Леоніда Марчанчина спершу пропонували на посаду голови тамтешньої райдержадміністрації. Проте відповідні документи не погодили в столиці. Одначе ще під час офіційного представлення Ореста Василишина як голови Турійської райдержадміністрації голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив: люди з таким потенціалом, досвідом та особистими якостями, як у пана Марчанчина повинні працювати на благо краю. Відтак тоді ж попередньо домовилися про призначення Леоніда Володимировича першим заступником керівника виконавчої гілки влади району. Зрештою так і склалося.

Нагадаємо, нещодавно урядом було погоджено кандидатури заступників голови Ковельської, Іваничівської, Ківерцівської, Луцької та Маневицької райдержадміністрацій.