Волинські волонтери зустрілися із звільненими бійцями колишньої 51 ОМБР та 24ОМБР, - про це у мережі інформують активісти.

«Дочекались зустрічі із звільненим з полону Героєм Михалевичем Віталіком. 8 місяців полону... 8 важких місяців у полоні ворога! Наші волонтери після іловайської трагедії довгий час шукали Віталіка днями і ночами скрізь ... СЛАВА БОГУ, ЩО ЖИВИЙ... ЩО ПОВЕРНУВСЯ!!!!» - зазначають активісти.

«Рідненькі, поранені бійці колишньої 51 ОМБР та 24ОМБР так приємно бачити вас усіх! Домовлялись про зустріч о 9год з одним бійцем для вирішення питань по медичній допомозі, а прийшли до 12 год аж ВІСІМ! ПРИЄМНИЙ СЮРПРИЗ!!!
Четверо з них потребують медичної допомоги після поранення і у наступний вівторок вони уже будуть в Києві на обстеженні у золотих руках лікарів київської обл.лікарні та бджілок-чарівниць волонтерів! Я вам бажаю, мої хороші, успішного лікування! Вірю, що додому повернетесь здоровими! 

P.S.:шкода, що не з усіма вдалось кави попити ((( усе так швидко. зате усі питання хлопців зкоординували - і це головне!» - йдеться у повідомленні.