Керівництво так званої «поліції» терористичної «луганської народної республіки» вирішило створити свій власний сайт, переглянувши який і зателефонувавши за вказаними там номерами телефонів можна зробити висновок, що захоплена ними територія живе все ж таки за українським законодавством.

«Преса України» пропонує невеличке відео одного луганського громадського активіста, на якому він зателефонував до «головного управління «МВД ЛНР»  (050-7643942) і намагався дізнатися: за якими законами «працює» це «правоохоронне» відомство терористів.

На тому «кінці дроту» трубку підняв новітній луганський «поліцай», який відмовився представлятися і назвав лише свій «позивний» – «32».

В ході розмови терорист визнав, що вся захоплена ними територія фактично живе в українському законодавчому полі, так як свого до сих пір у них немає.

Також громадський активіст в розмові з «поліцаєм» вигадав історію про те, що в одному будинку в Луганську чоловік б’є свою дружину і він хотів би викликати поліцію на місце події.

Далі він поцікавився, а що буде з тим чоловіком, коли його забере «поліція».

«Для таких особливо обдарований у нас камери є», - повідомив «страж» терористичного порядку.

На запитання, чи будуть розстрілювати луганські «поліцаї» цього чоловіка за таке своє ставлення до своєї дружини, громадський активіст отримав доволі несподівану відповідь:

«Ні, його просто так лопатою зарубають на дрібні шматки», - розповів офіційний представник «МВС ЛНР».

Нагадаємо читачам «Преси України», що на «офіційному» сайті новин терористичної «донецької народної республіки» з'явилася новина про те, що українська влада під керівництвом, звичайно ж, американців, влаштували DDOS-атаку на їхні інтернет-ресурси.

Чи була DDOS-атака на «офіційні» сайти «днр», чи ні, невідомо, але так званий «керівник народної ради днр» Андрій Пургін вже назвав збої в роботі своїх ресурсів підступами «уряду України» під керівництвом «американців».

«Уряд України не зацікавлений в тому, щоб прості українці дізналися про безперервні порушення перемир'я з боку ВСУ, про мародерство батальйонів нацгвардії на нашій землі, про справжню кількості втрат київських військ», - повідомив Пургін.

«В Київ в даний час масово приїздять фахівці з Америки. Ми просто бачимо тих, які приїжджають тренувати національну гвардію і «добровольчі батальйони», які формуються і будуть формуватися. Але ні для кого не секрет, що на Україну приїжджає і величезна кількість інших американських фахівців», - продовжив один з керівників терористів «днр».

«Це слід звідти. Ну, покладуть сайт на півгодини, на 10 хв. Зараз же включилися зовнішній сили, які заходять вже як до себе додому», - завершив головний «народносовєтчік» донецьких бандитів.