Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час наради із головами міст і районів області у режимі відео-селектору розповів про початок роботи з формування громадських організацій «Ветерани антитерористичної операції на сході України».

Голова ВОДА звернувся до всіх служб і управлінь, підрозділів Волинської ОДА та РДА області із проханням всіляко та максимально сприяти в організації цих громадських формувань.

«Ми не повинні допустити так як було зроблено у вісімдесятих роках, коли афганці залишились один на один зі своїми проблемами. І влада якби не помітила цієї проблеми. Уроки минулого повинні бути досконало вивчені і влада не повинна допустити помилок» - зауважив Володимир Гунчик.

Гунчик наголосив, що громадські формування повинні отримати підтримку у наданні приміщень, вирішенні фінансових витань, наданні матеріальної допомоги. Він також пообіцяв ініціювати внесення зміни та доповнень до бюджету області у разі необхідності допомоги ветеранам АТО, та закликав владу районів і міст також виділяти необхідні кошти для нормального функціонування організацій.