Бойовики не припиняють спроби «посунути» позиції української армії в районі однієї з найгарячіших точок військових протистоянь на Донбасі - населеного пункту Піски. Чергова атака груп противника була відбита заздалегідь підготовленою військовими ЗСУ системою вогневої протидії.

Новину повідомляє у мережі координатор «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

«У районі н.п.Піски дві групи бойовиків зробили чергову спробу просунутися в бік позицій українських військ. Атака відбувалася за відпрацьованою схемою - одна група намагалася інтенсивним вогнем придушити вогневі точки сил АТО, друга група висунулася до позицій українських військ», - йдеться в оперативних даних «ІС».

Вогнева група прикриття складалася з 20 бійців-терористів, озброєних АГС-17, мінометами і крупнокаліберними кулеметами. Однак її атака була відбита підготовленою системою вогневої протидії ЗСУ. Група почала відсуватися назад. Таким чином, без прикриття перша група змушена була також відступити на вихідні позиції.

Нагадаємо, за минулу ніч, 27 квітня, терористи тричі обстріляли силовиків у районі Авдіївки і населеного пункту Піски з мінометів. Важкою артилерією сепаратисти обстріляли позиції ВСУ недалеко від населеного пункту Широкине.