Минулого вікенду відбулися матчі 12-го туру ДЮФЛ України. Команди дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» здобули у них сім очок із 12-ти можливих., - повідомляє клубна прес-служба лучан.

U-14 у Києві програла одноліткам із «Арсеналу» 2:0 й не зуміла зачепитися за 4-5 місця у турнірній таблиці. Наступної суботи команда Олександра Стадницького зіграє в Луцьку на Дубнівській із ДЮСШ-15 (Київ). 
U-15 у Луцьку не залишила каменя на камені від ДЮСШ-15 - 5:0, причому покер на рахунку Дмитренка. Наступний матч команда Андрія Петрова, яка впевнено йде другою у своїй віковій групі, зіграє в Чернігові проти «Юності».
U-16 провела непоганий матч у Києві проти «Арсеналу». На 3 хвилині наш голкіпер Франчук «потягнув» пенальті від господарів, на початку другого тайму «Волинь» забила після хорошої комбінації (Гладун), але відразу ж пропустила - 1:1. Наступна гра команди Володимира Гапона, яка йде четвертою у турнірці, - в Луцьку у суботу о 12.00 проти ДЮСШ-15.
U-17 вдома впевнено виграла у цієї київської команди з рахунком 3:1. Голи на рахунку Миколайчука, Деди та Дручка. Команда Альберта Шахова наступного вікенду гратиме у Чернігові і це буде дуже важливий поєдинок, адже і «Волинь», і «Юність» набрали однакову кількість очок і ділять 3-4 місця.