В ході деклараційної кампанії - 2015 про минулорічні доходи, що перевищують мільйон гривень, вже повідомили п’ятеро жителів міста та району,- інформує Володимир- Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Загальна сума задекларованих цими громадянами доходів склала 36,6 мільйона гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб становить понад 2 мільйони гривень.

Нагадуємо, кампанія декларування доходів, отриманих в 2014 році, для платників, які зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи, розпочалася 1 січня поточного року і триватиме до 1 травня 2015 року.

При цьому, останній день подання декларації – 30 квітня 2015 року. Втім, для тих, хто претендує на отримання податкової знижки, граничний термін продовжується до 31 грудня 2015 року. Декларації про майновий стан і доходи платники податків подають до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Жителі Володимирщини можуть отримати фахову допомогу щодо заповнення декларації в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Володимир – Волинський, вул. Ковельська, 63, телефон для довідок: 2-16-82.

Шановні громадяни! Не відкладайте свій візит до податкової інспекції на останній день. Декларування доходів та своєчасна сплата податків – індивідуальний внесок кожного громадянина у добробут нашої держави.