Інцидент трапився ще у квітні минулого року, коли водій маршрутного таксі зіткнувся з вантажівкою марки «Вольво» на перехресті, що по вулиці Дубнівській.
Внаслідок автотранспортної пригоди пасажирка автобусу отримала струс головного мозку, перелом ребер та травму ноги. У іншого чоловіка, який також їхав в авто, стався розрив селезінки.
Під час розгляду справи у Луцькому міськрайонного суді суддя зазначив, що для доведеності вини водія маршрутного таксі не надано достатньої кількості доказів, а тому його слід виправдати.
Зрештою вирок Луцького міськрайонного суду був виправдальним, натомість прокурор та один із потерпілих оскаржили вирок Луцького міськрайонного суду.
Прокурор у суді намагається довести, що водій автобуса, коли побачив, що вантажівка їде по перехрестю, ніби то міг передбачити наслідки та уникнути аварії.
У свою чергу обвинувачений зазначив, що побачив вантажівку надто пізно, мовляв до моменту зіткнення між автотранспортними засобами було всього 40 метрів і водій не встиг би загальмувати та уникнути зіткнення.
Наразі справа розглядається в Апеляційному суді Волинської області, тож яким буде рішення суду стане відомо зовсім скоро.