Відвідувач луцького кафе «Магнолія», будучи напідпитку, не захотів розплачуватися за рахунком і поцілив стільчиком у барну стійку. Натомість проведе два місяці у СІЗО.

Отже грудні минулого року до кафе «Магнолія» прийшли два п’яненьких товариша. Чоловіки замовили собі і поїсти, і випити.

Згодом до відвідувачів кафе підійшла офіціантка і принесла рахунок за наїдки, однак чоловіки почали досить агресивно відмовлятися платити.

Тоді офіціантка поскаржилася бармену закладу і уже та пішла «вибивати» з клієнтів гроші.

Коли вже друга дівчина підійшла до столу, за яким сиділи товариші і почала просити, аби ті заплатили за рахунком, один з чоловіків узяв стілець та поцілив його у вітрину барної стійки.

Як наслідок, чоловік розбив мало не усі пляшки з напоями, які стояли на вітрині, чим заподіяв закладу «Магнолія» збитків майже на 3 000 гривень.

Працівниці кафе одразу ж викликали наряд міліції і ті уже зафіксували факт погрому та затримали п’яних порушників.

Згодом за свої вчинки розбишака відповідав у суді. Чоловік пояснював свої дії тим, що хтось із працівників кафе штовхнув його обличчям в салат, однак хто саме це зробив, хуліган не зміг вказати.

Однак такі твердження порушника в суді спростували міліціонери, які тоді прибули на виклик до кафе, адже пояснили, що обличчя в хулігана було чисте.

Тож за свій нестримний характер і бажання відпочити безоплатно, чоловіку присудили два місяці арешту.