У центрі міста ремонтники здійснюють відновлювальні роботи – поламалися «роги» у тролейбуса, який їхав маршрутом номер 10. Диспетчер каже, що все через те, що електротранспорт древній, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини зателефонували обурені городяни, які нарікали на зупинку руху тролейбусів та неналежне поводження з ними кондуктора.

«Близько 9:15 в центрі зупинилися всі тролейбуси. Водій сказала, що таке буває, вчора довелося чекати півгодини. Тому я підійшов до кондуктора й попросив повернути гроші за квиток, адже проїхав лише дві зупинки, а мені виходити потрібно було далі. Втім, гроші повертати ніхто не захотів. Мені аргументували це тим що всі претензії до керівництва, а гроші вони повертають лише в тому випадку, якщо б я проїхав лише одну зупинку. Усі люди вийшли з п’ятнадцятки, й мені довелося знову платити за проїзд, але вже в маршрутці. Дурять наш народ!», - розповідає лучанин Віктор Папко.

Нагадаємо, що минулого літа директор підприємства електротранспорту Анатолій Тимощук хвалився новопридбаними у Польщі тролейбусами. Однак нарікань на транспортні послуги побільшало: тролейбуси ламаються і відстають від графіка руху.

Зв’язавшись із диспетчером, кореспондент видання з'ясував, що причина сьогоднішньої зупинки електротранспорту – поломка «штанги» (це підпружинений вгору металевий стрижень, що з’єднує тролейбус з контактною мережею).

«Дійсно, зараз у центрі міста транспорт стоїть. Там відбуваються ремонтні роботи. Неподалік гімназії номер 4 їхав тролейбус за маршрутом 10, й у нього поламалася «штанга», вже древня, метал трухлявий, що ж тут зробиш», - розповіли в Луцькому підприємстві електротранспорту.

Як запевнив диспетчер підприємства, що це не є великою поломкою, й транспорт із 10.00 відновить рух згідно з графіком.