Прес-конференція головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного після матчу із «Говерлою»: 

- Залишалося три тури до закінчення чемпіонату. В знаєте, що кінцівку всі хочуть закінчити якомога краще, не дивлячись на будь-які обставини. Як би важко зараз було морально футболістам, намагалися з ними говорити, щоб вони серйозно грали, нормально ставилися до своєї професії. Але гра однаково виглядала дуже нервово.

Я спочатку не хвилювався, а через 20 хвилин вони мене почали розхитувати… Ми ж не можемо, щоб без пригод зіграти. Відбулося повторення епізоду в Кривому Розі, коли Гринченко відпасував Недільку і влетів гол у наші ворота… Тільки в мене таке може бути, щоб забрати пару років життя! Богдан Шуст щось начудив трохи. А Політило, який провів прекрасний матч, так необачно віддав назад…

Ця нервозність мене насторожила. В перерві ми серйозно поговорили. Я сказав, щоб гравці не псували свою репутацію. «Ви вмієте грати, вийдіть і грайте! Навіщо мені потім виправдовуватися!» Без помилок не може бути у футболі. Футболісти мої хороші і можуть грати у якісний футбол. Шкода, що моментами вони робили якісь дива на полі незрозумілі. Я сказав їм, щоб грали серйозно, бо я їх не прийму взагалі у роздягальню. Забігали, зібралися.

Треба сказати, що й Коваль виручив «Говерлу» кілька разів. Добре, що не отримали попередження, бо в нас багато гравців на карточках висять. З хорошим настроєм поїдемо на матч із «Олімпіком». Будемо набирати очки у матчах, що залишилися.

- Як ви оціните гру Козьбана, який нарешті вийшов і забив?  

- Він дуже переживав, давно не грав. В цілому добре, виконав те, що я його просив, але можна було краще.