Тіло загиблого волинянина Ігора Кушніра привезли на малу Батьківщину, де спочилий боєць знайде свій останній спочинок.

Так, близько 4 ранку авто добровольців із гуманітарної місії «Чорний тюльпан» на Цуманському перехресті зустріли працівники ДАІ та активісти ГО «Автомайдан України», які жалобним кортежем супроводжували «воїна світла» до села Великий Омеляник Луцького району, де за життя й мешкав боєць, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, військовослужбовець 51 ОМБ Ігор Кушнір народився 1984 року. Згідно із результатами ДНК-експертизи тіло Кушніра Ігоря Миколайовича, який загинув ще 29 серпня під Іловайськом, врешті-решт опізнали. До цього він був похований під номером у Дніпропетровську. Зі слів заступника керівника ГО «Автомайдан України» Андрія Попика, останки військового знайшли його біля БМП. Причина смерті не встановлена через сильне обвуглення.

Тож, уже близько 5 години ранку колону, яка супроводжувала загиблого воїна, із запаленими лампадками в руках та квітами зустріли рідні та односельці у Великому Омелянику.

Далі пішою жалобною ходою труну із тілом військового понесли до місцевого храму, де й відбулось прощання із ним.

Захоронення відбудеться уже сьогодні, 20 травня, на сільському цвинтарі.

До слова,інформацію про загибель Героя з Волині з'явилася ще у вересні минулого року. Однак лише нещодавно вдалося знайти тіло загиблого.

Варто додати, що, згідно із достовірними джерелами, ще близько 40 лучан вважають зниклими безвісти.

Інтернет-видання «Під прицілом» приносить щире співчуття родині загиблого.