Сьогодні, 20 травня, відбулася зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з мамою загиблого на Сході України прикордонника Сергія Гулюка – Тетяною Гулюк, - пише рівненський сайт новин ВСЕ.

Нагадаємо, з ініціативи міського голови сесією міської ради було прийнято рішення про забезпечення родини загиблого житлом. Зокрема мамі Сергія була надана можливість вибрати собі квартиру у тому районі, де їй буде зручно. Відповідно Тетяна Вікторівна серед запропонованих варіантів обрала собі однокімнатну квартиру в новому багатоповерховому будинку по вулиці Мельника, 30, збудованому компанією «Інтергал-буд».

Як повідомляє прес-служба Рівненської міськради, сьогодні міський голова особисто передав пані Тетяні ключі та документи на квартиру, запевнивши, що вона у будь-який час може розраховувати на підтримку з боку міської влади.

- Ми пишаємося Вашим сином. Ви виховали його справжнім Героєм. Дякуємо вам за це, - сказав Володимир Хомко.

Нагадаємо, минулого року у день Покрови Пресвятої Богородиці та створення УПА у місті Рівне на подвір'ї школи № 13 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого в АТО прикордонника Сергія Гулюка, який навчався в цій школі.

Зазначимо, що військовий Сергій Гулюк призивався з Волині, де проживає його дружина та троє дітей. Прикордонник загинув під час обстрілу. Поховали Сергія Гулюка на батьківщині його батьків, у селі Завидів Острозького району.

Сергій народився 7 вересня 1981 року в Рівному. Проживав із сім'єю у Луцьку (напівсиротами залишилися двоє синів, яким 12 і 6 років, та 4-річна донечка).

Під час урочистого відкриття дошки, міський голова Рівного Володимир Хомко наголосив, що такі як Сергій – гордість нашого міста, а в загибелі цих героїв винна одна людина – це Володимир Путін. І за усе те горе, яке він приніс в Україну, обов’язково понесе покарання.