Тиша в селищі Широкине тривала всього два з половиною дні. 24 травня з одинадцятої ранку триває обстріл позицій батальйонів «Азов» та «Донбас» в цьому населеному пункті з мінометів, кулеметів та інших видів озброєння. Один з бійців був важко поранений в голову, руки й ноги.

Новину повідомляє прес-служба батальйону спецпризначення «Азов».

«З 11:40 бойовики обстрілюють позиції українських військових з крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, АГС, РПГ, 82-міліметрових та 120-міліметрових мінометів. Декілька разів працювала самохідна артилерійська установка», - йдеться в повідомленні.

Тим часом начальник КШМ батальйону спецпризначення «Донбасс» також констатує «стабільно важку» ситуацію в Широкиному із застосуванням мінометів 82-го та 120-го калібрів, АГС і стрілецької зброї. Проте, за його словами, сили АТО тримають оборону і «відповідають достойно».

«Батальйон «Донбас», спільно з частинами в точках Азова і ВСУ, утримує позиції. У відповідь був відкритий вогонь, і позиції противника були пригнічені, знищено кілька вогневих точок і значна кількість техніки. В результаті обстрілу, загинув боєць батальйону «Донбас» «Рятувальник», він був важко поранений, терміново евакуйований в тил. Не довезли», - повідомляє прес-служба «Донбасу».

Також повідомляється, що позиції окупантів окутала щільна пелена диму. Бойовики активно відводять свою техніку и живу силу.