Напередодні Святої Трійці нововолинські волонтери вкотре відправляться на передову, де їх щораз чекають наші мужні захисники Вітчизни.

Бійці АТО теж чекають свят, хоча і змушені святкувати у бліндажах та блокпостах без домашнього затишку та родинного тепла, - інформує БУГ.

Щоб наші герої відчули краплинку сімейного добробуту, волонтер Валерій Курстак та Свято-Михайлівська церква залучають нововолинців створити власними руками смаколики, які відправлять на передову. Хлопцям неймовірно смакуватиме, адже виготовлена власноруч з любов’ю випічка підтвердить, що на них чекають і у них вірять.

Тож, закликаємо кожного не стояти осторонь, допомагати нашим хлопцям, нашій армії, щоб дати їм зрозуміти, що їх люблять, чекають вдома, що вони потрібні. Це додає бойового духу, віри в нашу країну, майбутню перемогу. Долучаймо своїх друзів та сусідів! Подаруймо тепло свого серця нашим захисникам!

Готову випічку приносити у Свято-Михайлівський храм (або у церковну лавку поруч храму) за адресою м. Нововолинськ, пр. Ст. Бандери 72. Уже у вівторок волонтери відправляться на передову, тому приносити смаколики можна до 09:00 26 травня. Контактний номер – отець Михайло 0972541544.

Українці – сильна нація. Ми переможемо!