Війна на Сході одна, у решти країни – інша. Як перемогти у нерівному бою за шматок хліба, котрий вже деякі люди не можуть собі дозволити?

Після Революції Гідності, людей так і продовжують ігнорувати у важливих питаннях. Все вирішують не те, що без народної думки, а в супереч неї. Зарплати зменшились у десятки разів, у стільки ж і збільшилася ціни на все, - пишуть Факти.

— Якщо люди дійсно раніше жили на 3-4 тисячі – це скромно, я вважаю. І раптом їх садять на 1100 і підвищують все в 5-10 разів, то люди просто будуть плювати на ці платіжки. Що вони повинні робити: йти в метро і по кишенях нишпорити? Де брати гроші? — Обурена киянка Світлана Корольок.

Найголовніше це те, що відповідь на це питання не може дати ніхто. Всі тичуть один на одного пальцями, а люди, як завжди спостерігають за цими депутатськими боями за дуже великі гроші. Державі, а точніше представникам, не вигідно ставити лічильники та переходити на електричне опалення. Фахівці таку арифметику пояснюють просто: з місцевих бюджетів облгазам і обленерго, які є фактичними монополістами в наданні послуг, перестали компенсувати різницю в тарифах. А вони не хочуть втрачати свої надприбутки.   

— Та можна було підвищити, але ж не в 7 разів. От, як колись платив за газ, у мене газова плитка і колонка, 98 гривень. Зараз дали в 7 раз – 560. А я використовую по тих цінах навіть нема 100 гривень. Ви представляєте, що їм іде в кишені? — говорить львів’янин Степан Нич.

Субсидію отримають далеко не всі, а точніше, одиниці. Та, якщо й отримають схема виплат показує, що все одно ця субсидія розрахована, знову ж таки, не на користь звичайних людей. В народі це вже давно відомий факт, що субсидія – це просто новий вид шахрайства.

Більшість з людей кажуть, що неспроможність надалі сплачувати по новим тарифам, просто змусить людей перестати платити, і суд вже не лякає, бо якщо нема, то де його взяти.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ