У Луцьку землю роздають не по закону, а як заманеться. Таке міркування висловив депутат міськради Андрій Осіпов під час прес-конференції депутатів міської ради з групи «Новий Луцьк». 

Обранець розповів, як від сесії до сесії лучанці не можуть надати земельну ділянку на вулиці Винниченка, 53,, на яку вже погодили розробку проекту землевідведення. Жінка виконала рішення міськради, а далі почала ходити до депутатів, немов на церковну службу. Однак обранці щоразу знаходять причини не надати їй ділянку. 

«Під час 72-ої чи 73-ої сесії міської ради сесія збіглася з її днем народженням. Вона залишила гостей, прийшла просто подивитися. 55 років було людині. І рада зробила їй подарунок в лапках. І судячи з позиції комісії з питань земельних відносин зараз те саме буде», - резюмував Осіпов. 

Натомість обранець запідозрив, що причина таких зволікань криється в тому, що для когось з впливових у цьому питанні осіб запахло чихмись приватними інтересами. 

«З'явилися нові обставини, що підприємець Подригуля вже виявив бажання там побудувати п'ятиповерховий будинок на тому місці, де вона користується землею вже 40 років», - зазначив депутат.