Під час проведення 74-тої сесії Луцької міської ради, до колег звернувся депутат Юрій Вега із проханням включити у порядок денний питання про створення тимчасової контрольної депутатської комісії щодо вивчення фінансово-економічного стану ДКП «Луцьктепло».

Вега наголосив, на терміновості внесення даного питання, адже створення комісії для вивченя фінансового стану ДКП повинно прискорити відновлення постачання гарячої води лучанам.

Проте за питання проголосувало лише 15 місцевих обранців. Слід зауважити, що ніхто з депутатів не висловився чому він проти створення контрольної комісії.

Підтримав свого колегу Юрія Вегу депутат Андрій Осіпов. Він запропонував все ж включити питання у розгляд 74-тої сесії, та поставити його третім у порядку денному. За таку пропозицію проголосувало ще менше депутатів – 13.

Осіпов намагався пояснити присутнім в залі, що створення комісії для дослідження фінансово-економічного стану ДКП «Луцьктепло» є соціально важливим, та стосується всіх лучан. Він зауважив, що не голосування за створення комісії, є ухиленням від відповідальності. Тож Осіпов скористався своїм правом депутата, та поставив питання на повторне голосування. Проте і друга спроба не дала потрібного результату. За знову проголосувало лише – 13 депутатів.

Вочевидь більшість Луцьких депутатів чомусь більше турбують земельні питання, які вони вирішили перенести на початок сесії, аніж те, чи буде у лучан тепла вода.