Незважаючи на щорічні ремонти доріг у Луцьку, більшість містян вважають, що  дорожні покриття знаходяться у поганому стані, і лише 5% задоволені станом міських шляхів. 

Цьогоріч у Луцьку як ніколи раніше активно взялися за ремонт дорожнього покриття на вулицях і прибудинкових територіях. Мабуть, це не через близькі місцеві вибори, а тому, що вперше за майже 5 років час наводити лад у місті.

На ремонт доріг виділили серйозні кошти. Загалом же цього року на капітальний ремонт доріг з міського бюджету виділено 25 мільйонів гривень, на поточний ремонт доріг обласного центру передбачили 6 мільйонів. Іще 10 мільйонів витратять на ремонт дворових територій.

Останнім часом, їдучи з роботи додому через усе місто, лучани постійно споглядали, як робота з дорожнього ремонту кипить на повну навіть надвечір. 

Навіть сам міський голова Луцька Микола Романюк зі своєю «свитою» та журналістами проінспектував якість відремонтованих доріг. Схоже, мерові результат сподобався, бо світлини з гарним дррожнім покриттям з'явилися не тільки на офіційному веб-сайті міської ради, а навіть на особистій сторінці Миколи Ярославовича.

Ось тут Луцький мер і директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький оглянули хід робіт з ремонту тротуару на проспекті Соборності. Тут обіцяли покласти сучасний тротуар із бруківки з відведеною велодоріжкою. Крім того, планувалося провести й асфальтування заїздів у двори.

Під об'єктивами фотокамер градоначальник Микола Романюк разом з головним комунальником обласного центру Іваном Кубіцьким здійснюють моціон, явно задоволені гарним заїздом і тротуаром * Фото зі сторінки Миколи Романюка Facebook

А це - дорога за 10 метрів далі, яку явно «забули» завершити. Сюди нога мера не ступала

Швидше за все, таких доріг у Луцьку не одна, і не дві, а декілька десятків.

Але можливо ремонт Соборності, як і інших вулиць, затіяли як «для годиться», бо незважаючи на блискучу обгортку, всередині, як завжди, виявилася мильна бульбашка...