Керівник терористичної «донецької народної республіки» Захарченко вирішив в черговий раз налякати захопленням озброєними бандами «днр» жителів трьох міст Донецької області, які знаходяться під контролем Збройних сил України - Слов'янська, Красноармійська та Костянтинівки.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

«Голова» «днр» Захарченко знову розповів про свої мрії захопити Слов'янськ, Красноармійськ та Костянтинівну, так як, за його словами, «це всі міста днр».

«Слов'янськ, Красноармійськ, Костянтинівка - це всі міста ДНР. Якщо залишиться хоч одна можливість звільнити нашу територію політикою, ми будемо її використовувати», - розповів Захарченко російським і місцевим журналістам..

«Як тільки настане розуміння, що це неможливо, буде прийнято рішення про звільнення територій», - знову пообіцяв ватажок донецьких бандитів Захарченко.

Нагадаємо, що деякі терористи «донецької народної республіки» щоб виявити проукраїнські налаштованих громадян, які через блокпости виїжджають на територію «великої» України, досить таки небезпечно провокують їх, що може закінчиться для них досить трагічно.

Для провокації терористам «днр» на своєму блокпосту необхідний тільки один бойовик з добрим знанням української мови.

«Виїжджали днями знайомі автобусом з окупованої частини Донецької області. На ДНРівському блокпосту заходить бойовик для перевірки, у формі, але без розпізнавальних знаків, і гарною українською мовою говорить: «Державна прикордонна служба України. Слава Україні!», - повідомляє один користувачів соціальних мереж.

«Всі пасажири здивовано витріщилися на нього. Всі мовчали. Той вибірково подивився паспорти і вийшов. Коли автобус поїхав, всі стали жваво обговорювати: що це було? Водій автобуса сказав, що вони так ловлять роззяв на фактор несподіванки. Одного разу в салоні хлопець відповів: «Героям Слава!» Мабуть подумав, що це український блокпост. Скрутили. Вивели», - продовжує розповідь житель Донецької області.

«Пильність втрачати не можна...», - завершив свою невелику розповідь користувач інтернету.