Сьогодні в Одесі відбудеться презентація нового глави облдержадміністрації. Про це повідомляє ТСН.

На Одещину із робочим візитом раніше виїхав президент України Петро Порошенко. Його прес-служба не називала мету його поїздки. Натомість ще вчора в Одеські ОДА заявляли, що глава держави представить нового очільника області, яким має стати екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. 

ОНОВЛЕНО

Сьогодні в Одесі президент України Петро Порошенко представив нового главу Одеської ОДА, яким став екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Він подякував колишньому главі Одещини Ігорю Палиці за роботу та заявив про те, що його крісло займе колишній лідер Грузії.

«Обов'язки, які я покладаю на нового главу Одеської ОДА, доброго друга України, якого я знаю вже 25 років… Ім'я цієї людини – Михайло Саакашвілі», - заявив Порошенко.

Текст указу про призначення зачитали під час презентації Саакашвілі. 

Також Президент Петро Порошенко надав Михайлу Саакашвілі українське громадянство

Про це йдеться в указі президента, опублікованому на сайті президента 30 травня незадовго до початку прес-конфренці в Одесі, під час якої Порошенко представив Саакашвілі як нового главу Одеської області.

Сам указ, як повідомив президент в Одесі, він підписав ще вчора, 29 травня. В указі зазначається, що  прийняття Саакашвілі до громадянства України «становить державний інтерес для України».