На Ковельщині чоловік кавказької зовнішності після посиденьок за гральними автоматами напав на перехожу жінку та викрав у неї сумку.

Події розгорталися у післяобідню пору доби, саме тоді двоє працівниць залізниці поверталися додому. Жінки зупинилися біля кіосків аби трошки побалакати перед тим, як розходитися по домівках.

Однак раптом з комп’ютерного клубу вийшов чоловік, як запевняли жінки, кавказької національності, та запитав чи не мають жінки підкурити.

Тоді одна з товаришок дала чоловіку запальничку, він підкурив і пішов. Невдовзі жінки почали розходитися по домівках і пішли у протилежних напрямках одна від одної.

Але чоловік вирішив повернутися до грального клубу і помітив, що одна з дівчат, у яких він просив запальничку уже йде вулицею сама. Чоловік почав наздоганяти свою жертву. Жінка хотіла тікати, але зрозуміла, що не встигне. Тоді нападник схопив її за ремінь сумки і почав тягнути. Потерпіла пручалася і зі всіх сил намагалася втримати сумку, однак хуліган пхнув її і вона впала.

Чоловік схопив сумку і накивав п’ятами. За кілька кварталів він спустошив сумку та гаманець і викинув речі у кущі. Коли чоловік повернувся додому, його уже чекали працівники міліції.

У ході досудового слідства стало відомо, що обвинувачений уже має судимість за шахрайство, однак термін покарання ще не відбув. А тому, враховуючи цей факт суддя Ковельського міськрайонного суду засудив нападника до 4 років 3 місяців позбавлення волі.