Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про призначення Юрія Паращія на посаду директора державного комунального підприємства «Луцьктепло».

«Призначити з 03 червня 2015 року Паращія Юрія Степановича на посаду директора державного комунального підприємства «Луцьктепло», згідно умов, передбачених контрактом. Підстава: заява Паращія Ю.С., контракт від 03.06.2015 № 106» - йдеться в документі.

Юрій Паращій до призначення на очільну посаду на луцьке підприємство працював керівником Філії Самбірського Управління по експлуатації газового господарства ПАТ «ЛЬВІВГАЗ».

Варто зауважити, що в архіві Української правди можна знайти інформацію про те, що «Львівгаз», «Волиньгаз», «Рівнегаз» і «Чернівцігаз» свого часу контролювала компанія «Континіум» Ігоря Єремеєва. 

Тож лишається тільки гадати чи проводився попередній конкурс на заміщення вакантної посади директора ДКП «Луцьктепло». А ще - яка зарплата буде в новопризначеного керівника, який переїхав до Луцька зі Львова і, вочевидь, тут винайматиме собі житло.