Мешканця Нововолинська затримали за підозрою у вчиненні вбивства, а виявилося, що він ще й досвідчений злодій.

Як встановило слідство, у серпні минулого року обвинувачений потягнув деталі до рейок з під'їзної залізничної колії ТзОВ Цукровий завод «Володимирцукор». Вже у жовтні того ж року чоловік викрав у товариства «Агрорпродакс» 80 кг насіння.

Однак найжорстокішим злочином із «послужного списку» виявилося вбивство товариша.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що свого часу обвинувачений тимчасово проживав у свого товариша. В якийсь момент чоловіки посварилися між собою і підсудний з’їхав з помешкання друга.

Через деякий час чоловік приїхав до квартири, аби забрати свої речі, втім господар помешкання зустрів його не дуже радісно – з ножем у руці. Між чоловіками зав’язалася бійка, і тоді підсудний вихопив у товариша ніж та встромив його у шию господарю квартири.

Після удару потерпілий кинувся тікати до іншої кімнати, а нападник пішов із квартири геть. За деякий час хуліган повернувся до помешкання і побачив, що його друг лежить мертвий біля вхідних дверей. Тоді чоловік не викликав ні міліцію, ні бригаду «швидкої», а просто зібрав речі і втік з місця події.

Такі дії обвинуваченого кваліфікували як умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті, а судили - за всі три епізоди одразу.

Тож вироком Нововолинського суду чоловіка за сукупністю злочинів засудили до 9 років позбавлення волі.