На Волині захмелілий чоловік влаштував бійку під час весільних танців. Молодик проявляючи свою п’яну хвацькість безпричинно побив гостей весілля.

Під час святкових танців хуліган вирвав від огорожі штахетину та почав розмахувати нею на ліво, та на право. Обравши жертвою випадкового чоловіка розбишака лупасив його дерев’яною палицею по голові та інших частинах тіла. За жертву заступився інший гість весілля, який одразу поплатився за свою мужність. Розбишака «нокаутував» захисника так, що той від удару втратив свідомість.

На Волині вже так повелося, що рідко яке весілля обходиться без бійки, тим паче в селі. Однак цього разу обрядові танці з штахетою привели розбишаку на лаву підсудних.

У суді ж хуліган заперечував, що був п’яний та переконував у тому, що він не нападав, а захищався. Проте, свідки спростували слова обвинуваченого.

Відтак, Ратнівський районний суд визнав хулігана винним у нанесенні умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Чоловік за свої вчинки поплатився двома роками свободи. Також суд зобов’язав кривдника оплатити лікування двох потерпілих на суму близько 6 тисяч гривень, та сплатити моральну, й матеріальну шкоду в сукупному розмірі понад 77 000 гривень.