Жителя міста Нововолинськ, який торгував наркотичними таблетками засудили лише до іспитового терміну, попри те, що наркозалежний продавав трамадол у великій кількості. Після затримання хлопець сказав, що сильнодіючий препарат йому прописав лікар.

Затримали наркомана взимку, одразу ж після проведення оперативної закупки, до якої в якості покупця було залучено знайомого наркоторговця.

Після затримання хлопець розповів, що з 2013 року вживає наркотики. Він часто їздив до Республіки Польща і звернувся до місцевого лікаря з проханням допомогти йому вилікуватися від наркозалежності. Тоді ж, переконував затриманий, польський медик прописав йому трамадол. 

Невдовзі хлопець повернувся на Волинь і до нього зателефонував знайомий, який попросив привезти йому з Польщі трамадол. За це, молодик отримав 600 гривень.Однак хлопцю не вдавалося виїхати за кордон, а тому він вирішив віддати свої препарати. Наркоман зателефонував до свого товариша та призначив зустріч, однак останній повідомив, що сам прийти не зможе, а замість нього прийде його знайома.

Саме ця знайома була залучена працівниками міліції до оперативної закупки. Тож маючи докази вини наркоторговця правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження, а справу невдовзі передали до суду.

Під час судового засідання у Нововолинському міському суді хлопець цілком визнав свою вину і навіть щиро розкаявся. Враховуючи те, що обвинувачений сприяв розкриттю злочину вирок суду був у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном строком на три роки.