Керівник благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук підтвердила, що її тероризував невідомий вимагальник ніби то від імені народного депутата з фракції Політична партія «Об’єднання «Самопоміч» Ірини Сисоєнко.

Нагадаємо, напередодні інформацію про це у соцмережі поширив чоловік голови фонду Сергій Адамчук.

«Сьогодні від імені нардепа Ірина Сисоєнко з фракції Політична партія «Об’єднання «Самопоміч» мою дружину Марію Адамчук тероризував якийсь тип і погрожував її вбити, якщо вона не дасть гроші типу «на лікування від раку». Чоловік повідомив, що Ірина Володимирівна сказала, що наш Фонд зобовязаний йому допомогти. Замість того, щоб допомагати людям, нардепи грають у футбол і провокують конфлікти», – зазначив він в дописі.

Марія Адамчук в телефонному коментарі кореспонденту інтернет-видання «Під прицілом» розповіла, що сьогодні вона зробить заяву про інцидент, однак зауважила, що подібні погрози їй надходять доволі часто.

«Під прицілом» зв’язалися і з помічником Сисоєнко Антоном Турупаловим. Він запевнив,  що нардеп  нічого не знає про благодійний фонд «СТОПРАК», а він сам не пригадує, щоб до Сисоєнко  звертались громадяни з м.Луцька.