23-річний працівник міліції Максим Шостак самотужки затримав злодія, що обікрав за ніч 6 гаражів у Нововолинську, -  повідомляє «Нововолинськ діловий».

«Мешкаю у приватному секторі неподалік «п'ятачка», що у Шахтарському мікрорайоні. Близько 4-ї години ночі почув шурхіт і гавкання псів. Із вікна побачив, що двері мого гаража відкриті, а у дворі блимає ліхтарик. Вийшов подивитися, що ж відбувається. Звідти вистрибнув молодик, помітив мене і почав тікати. Я його наздогнав, але затримати не вдалося, бо  він перестрибнув через паркан і побіг», - розповідає правоохоронець.

Хлопець розповів, що він швидко одягнувся і пішов за невідомим: «Трохи постоявши біля зупинки, побачив, як із боку вулиці Грушевського іде чоловік із мішком і веде велосипед, на якому лежить газонокосилка. Я почекав, у який бік він піде. Наблизившись до мене, він повернув у двори за перукарнею. Я  притьмом за ним. Він кинув ті речі - і навтьоки: заскочив на велосипед і поїхав».

Молодий правоохоронець наздогнав злодія, повалив із велосипеда на землю, скрутив йому руки, затримав і викликав міліцію.

Як виявилося, затриманий – неодноразово судимий. Лише за одну ніч він вчинив 6 крадіжок із гаражів на суму 15 тисяч гривень: викрав електроінструменти, бензокоси та велосипед, яким і намагався втекти