Співробітники СБУ затримали на Луганщині жінку, яка надавала бойовикам відомості про розташування та дислокацію підрозділів ЗСУ.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Згідно з повідомленням, 34-річна жінка працювала на вільнонайманій посаді в одній з правоохоронних структур Попаснянського району, у лютому її завербували бойовики банди Дрьомова.

«Терористів «ЛНР» насамперед цікавила інформація про місця розташування та переміщення українських військ та інші відомості, які використовували для організації терактів та диверсій проти української влади», - повідомили у СБУ.

Крім того, у Рубіжному правоохоронці затримали ще одну інформаторку бойовиків, яка у соцмережах публікувала пропагандистські матеріали, розповсюджувала заклики для проведення акцій непокори та інформацію про рахунки для переказу коштів на підтримку терористів.

«Крім того свій аккаунт зловмисниця використовувала для збору інформації про розташування та пересування українських військ в районі Лисичанська,Сєвєродонецька та Рубіжного», - зазначили у прес-службі.

Спільницям бойовиків оголосили про підозру в сприянні діяльності терористичній організації. До винесення вироку їх утримують під вартою.