Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош разом з командирами та бійцями ДУК ПС прийняли рішення про розгортання нового 8-го окремого батальйону Корпусу. Командиром нового добровольчого формування став Андрій Червень.

Новину повідомляє «Преса України».

Рішення про створення нового окремого батальйону було прийняте Ярошем та іншими керівниками ДУК ПС під час інспекції ним підрозділів та частин ДУК ПС в Донецькому та Маріупольському секторах.

«Зустрівся з командирами і бійцями 1-ої Окремої тактичної групи, 8-ї Окремої роти, 5-го Окремого батальйону, батальйону ім. Шейха Мансура та колишнього 7-го Окремого батальйону ДУК ПС. Оцінивши ситуацію та врахувавши реальні перспективи, прийняли рішення на базі 8-ої Окремої роти розпочати розгортання 8-го Окремого батальйону Корпусу», - заявив Дмитро Ярош по закінченню інспекції.

На посаду комбата призначено бійця Андрія Червня, з чим його и привітав лідер ПС, а також побажав усьому бойовому складу новоствореного батальйону якомога менше втрат та велику кількість перемог.

Щодо самої інспекції, то Дмитро Ярош залишився задоволеним станом справ.

«Висновок наступний: бойовий дух бійців і командирів – на висоті; потенціал для знищення російсько-терористичних військ – величезний; фронтове братство – чинник, який буде вирішальним для Перемоги і над зовнішнім, і над внутрішнім ворогами», - прокоментував він.