Сьогодні у місті Луцьку через негоду аварійне дерево впало на автомобіль «Fiat Tipo». Випададок стався просто у центрі біля будинку за адресою Коперніка 8А.

Власник автомобіля Володимир розповів, що приїхав по робочих питаннях і поставив машину у дворі біля будинку. Поки він перебував у приміщені, розпочалась негода. Коли ж власник авто вийшов у двір, то побачив, що на його автівці лежить зламане дерево.

Згодом з’ясувалось, що дерево аварійне. У ньому виявився майже повністю відпалений стовбур, тож його крона трималася лише на корі. Більша частина дерева впала на гараж, який пом’якшив падіння на автомобіль. Володимир нарікає на погану роботу міської служби Житлово-комунального господарства, та дякує щасливому випадку, що на місці падіння стояла автівка, а не людина.  

«Фактично через хвилин 15-20 я закінчив свої справи, вийшов на вулицю і побачив таку неприємну картину – дерево лежить на моїй машині. Дерево аварійне, всередині вигоріле. Куди наші служби дивляться я не знаю. Це слава Богу, що не людина йшла чи дитина» - розповів Володимир.

Водій викликав на місце подій оперативний слідчо-оперативну групу, аби ті зафіксували наслідки падіння. Проте рятувальники державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали за викликом майже одразу, розпочали свою роботу так і не дочекавшись працівників міліції.