Зловмисник викрав із машини ковельчанина барсетку, у якій було близько 70000 гривень. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Подія трапилася у січні 2015 року. Зловмисник помітив автомобіль «DODGE RAM VAN», який був припаркований на вулиці поблизу будинку, а в ньому - залишену необачним власником барсетку. Розбивши заднє скло, злодій викрав із автомобіля сумку та почав втікати. Згодом з’ясувалося, що «улов» зловмисника становив близько 70000 гривень.

Власник залишеного автомобіля у той момент розмовляв зі знайомими за рогом будинку. Почувши звук від розбитого скла, вони помітили чоловіка, який почав втікати від машини. Двоє чоловіків кинулися переслідувати злодія автомобілем, інший побіг за ним, перестрибнувши через паркан. Чоловіка наздогнали: у нього з-під куртки виглядала викрадена сумка, тому злодія одразу ж відвезли в Ковельський міськвідділ міліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Ковельський міськрайонний суд Волинської області призначив злодієві покарання - шість місяців арешту.