Сьогодні вранці після тривалого лікування та реабілітації, внаслідок отриманої контузії під час виконання завдань у зоні АТО, помер військовослужбовець Вадим Олександрович Саверський (1989 р.н.). Він проходив службу у 51-й та 14-й окремих механізованих бригадах, - інформує прес-служба міськради Луцька.

Прощання з Вадимом Саверським відбудеться завтра, 6 липня, з 10:00 год. у Будинку панахиди.

Потому о 12.45 на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа відбудеться громадянська панахида та проведено поховання померлого.

У зв’язку з похованням Вадима Саверського 6 липня розпорядженням першого заступника міського голови Тараса Яковлева оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині та близьким Вадима Саверського.
Світла та вічна пам'ять нашому Герою!