Голова Волинської облдержадміністрації, під час оперативної наради розповів, що йому жаліються підприємці області на те, що до них звертаються від імені голови ВОДА з проханням надати фінансову допомогу.

«Хочу офіційно заявити, що ніяких доручень голови обласної державної адміністрації нікому не давав. Це все є жульнічество, і цим займаються не чесні на руку люди. Тому звертаюся до всіх через засоби масової інформації, звертаюся до правоохоронних органів, з проханням вивчити дану ситуацію, і прийняти відповідні міри по затриманню так званих псевдо-благодійників, які прикриваються іменем голови обласної державної адміністрації» - розповів Володимир Гунчик.

Гунчик розповів, що випадки подібних дзвінків до підприємців, з проханням допомогти фінансово чи в інший спосіб, є непоодинокими. Зловмисники дзвонять з різних телефонів, тож і відслідкувати їх місце знаходження наразі неможливо.

Голова ОДА попросив начальника управління Служби безпеки у Волинській області Бориса Кондратюка вести активну оперативну роботу по виявленню псевдо-благодійників.