Лучанин вирішив підзаробити трохи грошей і зайнявся досить пікантнним видом бізнесу. Чоловік записував на DVD-диски порнографічні відеоролики, а потім продавав клієнтам просто на зупинці громадського транспорту. За це він згодом і потрапив на лаву підсудних.

Зокрема, слідство встановило 5 епізодів його «пікантної» діяльності. Лучанин, будучи вдома, завантажував з мережі Інтернет порнографічні відеоролики та фільми, записував їх на DVD-диски та продавав їх.

Вочевидь, клієнтів молодик шукав через всесвітню павутину, адже в матеріалах справи зазначено, що обвинувачений раніше не був знайомий з покупцями. За свій «товар» молодик просив від 50-100 гривень. Так, всього за два місяці чоловік заробив 450 гривень.

В ході слідства між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Умовами угоди було визначено, що підсудний цілком визнає свою вину і погоджується на призначене покарання.

В подальшому, сторони в суді просили затвердити угоду і таким чином Луцький міськрайонний суд засудив молодика до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком терміном в один рік. Крім того, вироком суду в чоловіка конфіскували системний блок, а 11 дисків з порнографією зобов’язали знищити.