Трагічна звістка знову дісталася Володимира-Волинського. Згідно із проведеною експертизою, родина ще одного воїна – Леоніда Крепеця, згодилася визнати, що знайдені останки належать саме йому. Про це повідомляє БУГ.

За попередніми даними, Крепець Леонід Петрович, 1984 року народження, який проживав у Володимирі-Волинському вважався у полоні. Військовослужбовець останній раз виходив на зв’язок 25-го серпня 2014 року. Ніс службу у 51-й ОМБР, третьому батальйоні, 8-мій роті. Солдат.

Сім’я Леоніда – дружина Віра та сини: п’ятирічний Славко і майже дворічний Матвійко. Ще є мама, яка мешкає на Хмельниччині. «Місцезнаходження тимчасово не встановлено» — такий статус донедавна мав старший солдат, боєць 51-ї окремої механізованої бригади, яка дислокувалася у Володимирі-Волинському. Останній раз він зателефонував дружині з-під села Дзеркальне, що на Донеччині. Це було в серпні 2014 року, за кілька днів до сумнозвісного Іловайського котла… В армію, і, як виявилося, в зону бойових дій так званої АТО його мобілізували 10 квітня – пише «День».

Під час процедури пошуку Леоніда, у сина Ярослава взяли аналіз на ДНК, і він зійшовся з одним із захоронених у Дніпропетровську як «невідомий». Зійшлися й аналізи, здані мамою Леоніда. На упізнання за фотознімками з моргу поїхали в Луцьк із зубною картою Леоніда. Не зійшлися ріст його та загиблого, котрого ідентифікували як Крепеця, та й на фото був, каже дружина, геть не він.

Однак, як повідомив сьогодні на брифінгу міський голова Петро Саганюк, на даний момент мама визнала, що останки воїна, які пройшли експертизу ДНК, належать саме Леоніду Крепецю.

«Перепоховання буде восени. Самі розумієте – санітарні норми в таку спеку не дають можливості провести церемонію”, – повідомив мер. «На сьогодні ще два тіла проходять експертизу ДНК. Є високий відсоток вірогідності, що то також хлопці із нашого міста. Однак, імен називати не можу – достовірність не стовідсоткова», – сказав Саганюк.