У Рожищенському районі селяни 7 липня знову перекрили дорогу для трьох вантажівок, які везли пісок із кар’єрів.

Про це йдеться у повідомленні «Народної Самооборони Рожище» у соціальній мережі Facebook.

У дописі зазначається: Сьогодні черговий раз жителі вулиці Промислової перекрили рух великогабаритним машинам, які везли пісок з горезвісних Носачевичівського та Крижівського кар’єрів. Два МАНи та один КАМаЗ явно з перевищеним вантажем стояли обабіч близько двох годин».

Інспектори ДАІ на місце події чомусь добиралися майже півтори години. «Напевно, завадили приїхати їм швидше наші «комфортні» дороги. Як жартували люди, швидку викликати скоро не буде ніякого смислу – не встигне приїхати», – іронізують активісти.

«Назвати громаду обуреною, мабуть, було б не правильно. Вони настільки зневірилися в діяльності чиновників, які б мали дбати про добробут людей, що вже згідні йти на все, аби зберегти від руйнації власні оселі, зберегти хоч ту дорогу, яка є. Їм надіятися немає на кого і чекати вже часу нема. Водії, яким доводиться щоденно їздити до райцентру, не підбирають слів, власники маршрутних таксі вже й так відмовляються брати рейси в цю сторону», – йдеться у повідомленні.

Активісти наголосили: «Спільними зусиллями, після складених протоколів, машини розвернули назад. Громада попередила, що так буде щоразу».