Протягом декількох годин бойовики інтенсивно обстрілювали з танків район Авдіївки, важко поранивши українського бійця і зруйнувавши базу ЗСУ. Крім того, українські військовослужбовці, що захищають позиції в цьому районі, понесли значні матеріальні втрати: підірваний автомобіль, постраждало все їхнє майно. Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на слова солдата Бориса Пенчука.

«Авдіївка. Страшний обстріл ... Кілька годин підряд сепари з особливою запеклістю з танків і САУ б'ють по наших позиціях. Вчора розбита одна наша база, СЬОГОДНІ - друга. Знову маємо чергового «трьохсотого». Важкий...», - повідомив Пенчук.

Бойовики наносять вогневі удари з боку моста по Ясинуватської трасі, але сили АТО не відповідають їм через Мінські угоди.

За словами Пенчука, всі солдати, слава Богу, залишилися живі, але зазнали значних матеріальних втрат. Був знищено автомобіль військовослужбовців та багато іншого. Боєць просить небайдужих допомогти солдатам речами першої необхідності.

«Тепер знову потрібна військовий одяг і взуття, кросівки і кеди, гігієна і медицина, тактичні окуляри, ліхтарики, рюкзаки, їжа і багато-багато іншого», - уточнює Пенчук.

Читайте також: Біля Станиці Луганської загинули кадрові офіцери ЗСУ