Троє товаришів, один з яких неповнолітній і раніше судимий, за кілька місяців обікрали 4 домогосподарства. Наймолодший з банди навіть душив літню жінку, аби тільки вона сказала де ховає гроші. 

Так, у лютому хлопці проникли на територію житлового будинку, зняли з завіс металеві двері від гаражі і викрали звідти газовий балон. Потім хлопці занадилися до сараю звідки потягнули електродвигун до січкарні. Втім одному з злочинців цього, вочевидь, було мало і він заліз ще й до будинку і викрав 2 000 гривень. 

Через два тижні молодики так само «обчистили» ще один гараж і викрали з нього дві каністри з пальним. 

Наприкінці березня наймолодший з компанії самостійно пограбував ще один гараж. Тоді молодик спокусився на колеса від мотоцикла. 

А ще за кілька днів неповнолітній заліз до житлового будинку, в якому на господарстві залишилася самотня пенсіонерка. На той момент господиня спала, тож грабіжник взявся її лупцювати і душити, вимагаючи зізнатися де у неї зберігаються заощідження. Зрештою жінка розповіла нападнику, в результаті неповнолітній грабіжник викрав 2 300 гривень та дві банківські картки потерпілої. 

Невдовзі усі троє злочинців постали перед судом, де визнали свою вину. 

Дослідивши усі матеріали справи Ківерцівський районний суд засудив старших злочинців до трьох років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном, а наймолодшого грабіжника до чотирьох з половиною років позбавлення волі.